7 gedachten over “reacties

 1. Het krijgen van zo’n mooie kaart is al fijn. Het was voor mij een grote steun om de kaarten te mogen ontvangen. Voor mij is wel het belangrijkste, de persoon die de kaart verstuurd. Mensen die aan je denken in die vervelende tijd, die er bij stil staan om op een speciale manier je te steunen.

  Ik heb wel een manier moeten zoeken om de dagen weg te kunnen strepen omdat ik een chemokuur kreeg. Een dag aan het infuus en de volgende dagen medicijnen, dan weer een infuus en weer medicijnen.

  De prachtige kleuren, en voor mij, de bijzondere betekenis van de afbeeldingen, maakte het een stuk draaglijker om de dagen door te komen.

  Mensen die op bezoek kwamen waren ook onder de indruk en vonden het een goed idee, om mensen met kanker in hun omgeving, op deze manier te steunen.

  Ik zelf heb veel steun gehad van de mooie kaarten en hoop dat andere mensen met deze ziekte dat ook mogen ervaren. Het belangrijkste is dat mensen aan je denken en dat kan op deze manier verwoord worden.
  Hartelijk dank hiervoor.

  Groetjes Jacqueline Coolen

  • Beste Jacqueline,
   Ik ben blij dat ook jij steun hebt gehad aan de ‘bestralingskalender, die jij hebt gebruikt tijdens de periode dat je chemo kreeg. Ik wens je heel veel sterkte en veel lichtpuntjes voor de komende tijd>
   Dank je wel voor je mooie reactie.

 2. In een tijd dat de wereld op z’n kop stond was het heerlijk om elke dag op die mooie foto weer een hokje af te teken en zo af te mogen tellen van 21 naar 1. Het lijkt zo simpel maar het is echt een hele fijne steun in moeilijke tijden. Lieve Lucie bedankt voor dit mooie initiatief. Mij heeft het erg geholpen!!! En ik heb m bewaard hoor in m’n dossier. Tussen al die dokters-post fleurt dat de boel lekker op.

 3. Your comment is awaiting moderation.

  Wat een prachtige kalender ! Vandaag heb ik de Glastonboury ontvangen, heel erg mooi!
  Gelijk de vogel besteld, ik zie er naar uit om deze in de bus te krijgen.
  Snelle toezending, heel fijn!
  Bedankt voor dit mooie initiatief ik weet zeker dat ik hier iemand heeeel blij mee ga maken.

 4. Wat een mooi en moedig initiatief Lucie!
  Mooi omdat je vrouwen met borstkanker hiermee wil steunen.
  Moedig omdat je jezelf hiermee in al je kwetsbaarheid en kracht durft te laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *